Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenny torcik w trzech kolorach
Kroki postępowania
Dekoracja: Przed podaniem udekorować owocami w dowolny sposób. Smacznego!
200 ml soku typu pysio, kubuś w pomarańczowym kolorze 150 g jogurtu naturalnego 1 łyżka cukru pudru 1 czubata łyżka żelatyny |
150 g kremówki 2 czubate łyżki dżemu truskawkowego 2 łyżeczki galaretki truskawkowej |
250 g kremówki 200 g ananasa z puszki 1 zagęstnik do śmietany 1 łyżeczka cukru pudru 1 opakowanie szafranu |
9 okrągłych biszkoptów 1 kiwi 2 mandarynki 3 plastry ananasa z puszki |
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: