Składniki:
pieczarki | 50 dag |
cebule | 3 |
pietruszka | 4 łyżki |
masło | 2 łyżki |
polędwiczki wieprzowe | 4 |
szynka konserwowa | 25 dag |
ciasto francuskie | 45 dag |
jajko | 1 |
olej | 2 łyżki |
sól | |
pieprz |
pieczarki | 50 dag |
cebule | 3 |
pietruszka | 4 łyżki |
masło | 2 łyżki |
polędwiczki wieprzowe | 4 |
szynka konserwowa | 25 dag |
ciasto francuskie | 45 dag |
jajko | 1 |
olej | 2 łyżki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: