Przepis i sposób przygotowania na: Wyluzowane udka w pieczarkach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wyluzowane udka w pieczarkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wyluzowane-udka-w-pieczarkach1-2.jpg)
![Krok 2 - Wyluzowane udka w pieczarkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wyluzowane-udka-w-pieczarkach2-2.jpg)
![Krok 3 - Wyluzowane udka w pieczarkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wyluzowane-udka-w-pieczarkach3-2.jpg)
![Krok 4 - Wyluzowane udka w pieczarkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wyluzowane-udka-w-pieczarkach4-2.jpg)
![Krok 5 - Wyluzowane udka w pieczarkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wyluzowane-udka-w-pieczarkach5-2.jpg)
udka kurczaka | bez kości i skóry 6 sztuk |
sól do smaku | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
masło | 1 łyżka |
pieczarki | 20 dkg |
cebula | 2 małe |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
sok pomidorowy | 150 ml |
koperek | 1/2 pęczka |
czosnek | 1 ząbek |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: