Przepis i sposób przygotowania na: Zabielana zupa z botwinki podana z ziemniakami okraszonymi smażoną cebulką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zabielana zupa z botwinki podana z ziemniakami okraszonymi smażoną cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zabielana-zupa-z-botwinki-podana-z-ziemniakami-okraszonymi-smazona-cebulka2-2.jpg)
![Krok 2 - Zabielana zupa z botwinki podana z ziemniakami okraszonymi smażoną cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zabielana-zupa-z-botwinki-podana-z-ziemniakami-okraszonymi-smazona-cebulka3-2.jpg)
![Krok 3 - Zabielana zupa z botwinki podana z ziemniakami okraszonymi smażoną cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zabielana-zupa-z-botwinki-podana-z-ziemniakami-okraszonymi-smazona-cebulka1-2.jpg)
![Krok 4 - Zabielana zupa z botwinki podana z ziemniakami okraszonymi smażoną cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zabielana-zupa-z-botwinki-podana-z-ziemniakami-okraszonymi-smazona-cebulka0-2.jpg)
buraki ćwikłowe liście + bulwy | 5 szt |
bulion drobiowy | 2 l |
sól | |
cukier | |
Kwas cytrynowy Prymat | |
śmietana 12% | 100 ml |
mąka pszenna | 1 łyżka |
koperek | |
DODATKOWO: | |
ziemniaki | |
cebula |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: