Przepis i sposób przygotowania na: Zając GIDAND - ciasto
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zając GIDAND - ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zajac-gidand-ciasto1-2.jpg)
![Krok 2 - Zając GIDAND - ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zajac-gidand-ciasto2-2.jpg)
![Krok 3 - Zając GIDAND - ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zajac-gidand-ciasto0-2.jpg)
jajko | 5 szt |
mąka tortowa | 1 czubata szklanka |
mąka ziemniaczana | trochę ponad pół szklanki |
margaryna | 250 g |
proszek do pieczenia | 1 opakowanie |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
cukier drobny | 1 szklanka |
aromat śmietankowy | kilka kropel |
aromat waniliowy | kilka kropel |
kakao | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: