Przepis i sposób przygotowania na: Zakręcony sernik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zakręcony sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zakrecony-sernik1-2.jpg)
![Krok 2 - Zakręcony sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zakrecony-sernik2-2.jpg)
![Krok 3 - Zakręcony sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zakrecony-sernik3-2.jpg)
![Krok 4 - Zakręcony sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zakrecony-sernik4-2.jpg)
![Krok 5 - Zakręcony sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zakrecony-sernik5-2.jpg)
![Krok 6 - Zakręcony sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zakrecony-sernik6-2.jpg)
![Krok 7 - Zakręcony sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zakrecony-sernik7-2.jpg)
twaróg | 400 gram |
cukier waniliowy | 1 sztuka |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
budyń waniliowy | 4 łyżki |
cukier | 3 łyżki |
jajko | 3 sztuki duże |
cukier puder | 3 łyżki |
kakao | 2 łyżki |
mąka pszenna | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
sól | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: