Przepis i sposób przygotowania na: zapiekana zupa cebulowo-czosnkowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - zapiekana zupa cebulowo-czosnkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekana-zupa-cebulowo-czosnkowa1-2.jpg)
![Krok 2 - zapiekana zupa cebulowo-czosnkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekana-zupa-cebulowo-czosnkowa2-2.jpg)
![Krok 3 - zapiekana zupa cebulowo-czosnkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekana-zupa-cebulowo-czosnkowa3-2.jpg)
![Krok 4 - zapiekana zupa cebulowo-czosnkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekana-zupa-cebulowo-czosnkowa4-2.jpg)
![Krok 5 - zapiekana zupa cebulowo-czosnkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekana-zupa-cebulowo-czosnkowa5-2.jpg)
![Krok 6 - zapiekana zupa cebulowo-czosnkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekana-zupa-cebulowo-czosnkowa6-2.jpg)
cebula biała | 1/2 kg |
cebula czerwona | 1/2 kg |
czosnek ząbki | 1 główka |
tymianek | 2 szczypty |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | szczypta startej |
bulion | 5 szklanek |
cukier | 1 łyżka |
ciasto francuskie | sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: