Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane gołąbki z pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekane gołąbki z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-golabki-z-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekane gołąbki z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-golabki-z-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekane gołąbki z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-golabki-z-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Zapiekane gołąbki z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-golabki-z-pieczarkami4-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 500 gram |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
ryż | 1 szkl |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
pieczarki | 30 dkg |
cebula | 1 szt |
mąka pszenna | 1 łyżka |
śmietana 30% | 200 ml |
woda | 1/2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: