Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane jabłka z kaszanką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekane jabłka z kaszanką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-jablka-z-kaszanka1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekane jabłka z kaszanką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-jablka-z-kaszanka2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekane jabłka z kaszanką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-jablka-z-kaszanka3-2.jpg)
jabłka | 8 dużych |
cebula biała | 1 duża |
cebula czerwona | 1 średnia |
Kaszanka Madej Wróbel | 45 dag |
oliwa | |
sól | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | |
Tymianek suszony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
ząbek czosnku | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: