Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka mięsno-ryżowa a'la gołąbki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekanka mięsno-ryżowa a'la gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-miesno-ryzowa-ala-golabki1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekanka mięsno-ryżowa a'la gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-miesno-ryzowa-ala-golabki2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekanka mięsno-ryżowa a'la gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-miesno-ryzowa-ala-golabki3-2.jpg)
![Krok 4 - Zapiekanka mięsno-ryżowa a'la gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-miesno-ryzowa-ala-golabki4-2.jpg)
![Krok 5 - Zapiekanka mięsno-ryżowa a'la gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-miesno-ryzowa-ala-golabki5-2.jpg)
![Krok 6 - Zapiekanka mięsno-ryżowa a'la gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-miesno-ryzowa-ala-golabki6-2.jpg)
Podawać z gęstą kwaśną śmietaną i ketchupem.
![Krok 7 - Zapiekanka mięsno-ryżowa a'la gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-miesno-ryzowa-ala-golabki7-2.jpg)
kapusta biała | 1/2 główki |
ryż | 3 torebki |
mięso mielone wieprzowe | 500 g |
cebula biała | duża |
seler nać | do smaku |
lubczyk świeży | do smaku |
przyprawa w płynie | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
smalec | ze skwarkami do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: