Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekany pasztet z mięs mieszanych
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekany pasztet z mięs mieszanych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-pasztet-z-mies-mieszanych1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekany pasztet z mięs mieszanych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-pasztet-z-mies-mieszanych2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekany pasztet z mięs mieszanych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-pasztet-z-mies-mieszanych3-2.jpg)
udka kurczaka | 4 sztuki |
boczek | 40 dag |
karkówka | 30 dag |
łopatka wieprzowa | 30 dag |
wątróbka drobiowa | 20 dag |
marchew | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 0,25 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 3 ząbki |
grzyby suszone | 3 sztuki |
przyprawa do potraw | 2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
tymianek | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
smalec | 2 łyżki |
jajko | 9 sztuk |
masło | 5 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: