Przepis i sposób przygotowania na: Zarzucajka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zarzucajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zarzucajka1-2.jpg)
![Krok 2 - Zarzucajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zarzucajka2-2.jpg)
![Krok 3 - Zarzucajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zarzucajka3-2.jpg)
![Krok 4 - Zarzucajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zarzucajka4-2.jpg)
![Krok 5 - Zarzucajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zarzucajka5-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 6 - Zarzucajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zarzucajka6-2.jpg)
żeberka wieprzowe | 600 gram |
golonka wieprzowa | 1 szt (bez skóry i kości) |
boczek wędzony | 300 gram |
ziemniaki | 60 dkg |
kapusta kiszona | 1/2 kg |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
mąka pszenna | 1 czubata łyżka |
sól | 1 łyżka |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | kilka ziarenek |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: