Przepis i sposób przygotowania na: Zasmażana kapusta kiszona z grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zasmażana kapusta kiszona z grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zasmazana-kapusta-kiszona-z-grzybami1-2.jpg)
![Krok 2 - Zasmażana kapusta kiszona z grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zasmazana-kapusta-kiszona-z-grzybami2-2.jpg)
![Krok 3 - Zasmażana kapusta kiszona z grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zasmazana-kapusta-kiszona-z-grzybami0-2.jpg)
kapusta kiszona | 1 kg |
marchewka | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
angielskie ziele | 7-8 ziaren |
cebula | 1 szt |
smalec | 2 łyżki |
mąka | 3 łyżki |
kminek | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
grzyby suszone | 3-4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: