Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka długo pieczone marynowane w 4 sosach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Żeberka długo pieczone marynowane w 4 sosach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka-dlugo-pieczone-marynowane-w-4-sosach1-2.jpg)
![Krok 2 - Żeberka długo pieczone marynowane w 4 sosach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka-dlugo-pieczone-marynowane-w-4-sosach2-2.jpg)
![Krok 3 - Żeberka długo pieczone marynowane w 4 sosach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka-dlugo-pieczone-marynowane-w-4-sosach3-2.jpg)
żeberka wieprzowe | 700 g |
miód prawdziwy | 2 łyżki |
sos barbecue | 2 łyżki |
sos sojowy | 2 łyżki |
ketchup pikantny | 1 łyżka |
pasta paprykowa | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: