Składniki:
rukola | 50 gram |
botwina | 50 gram |
camembert | 30 gram |
śliwki węgierki | 3-4 sztuki |
cebula biała | 1/2 małej |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
oliwa | 1 łyżka |
rukola | 50 gram |
botwina | 50 gram |
camembert | 30 gram |
śliwki węgierki | 3-4 sztuki |
cebula biała | 1/2 małej |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
oliwa | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: