Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaczano-fasolowa, czyli u mnie zupa piątkowa ;)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
żeberka wędzone | 1 szt |
fasolka czerwona | 2/3 szklanki |
ziemniaki | 4 szt |
marchew | 1 szt |
margaryna | 1 łyżka |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
ziele angielskie | 5-6 ziarenek |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: