Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaki faszerowane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ziemniaki faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaki-faszerowane1-2.jpg)
![Krok 2 - Ziemniaki faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaki-faszerowane2-2.jpg)
![Krok 3 - Ziemniaki faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaki-faszerowane3-2.jpg)
![Krok 4 - Ziemniaki faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaki-faszerowane4-2.jpg)
Farszem napełniać wydrążone środki z ziemniaków.
Zapiekać w piekarniku w 180 st. przez ok. 15-20 minut. Podawać ciepłe.
![Krok 5 - Ziemniaki faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaki-faszerowane5-2.jpg)
ziemniaki młode | 3 sztuki |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
papryka żółta | 1/2 sztuki |
cukinia | 1/2 sztuki |
pomidor | 1/2 sztuki |
sól i pieprz | do smaku |
szczypiorek | 1 pęczek |
ser żółty | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: