Przepis i sposób przygotowania na: Zraziki z mięsa mielonego
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zraziki z mięsa mielonego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zraziki-z-miesa-mielonego1-2.jpg)
![Krok 2 - Zraziki z mięsa mielonego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zraziki-z-miesa-mielonego2-2.jpg)
![Krok 3 - Zraziki z mięsa mielonego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zraziki-z-miesa-mielonego3-2.jpg)
![Krok 4 - Zraziki z mięsa mielonego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zraziki-z-miesa-mielonego4-2.jpg)
![Krok 5 - Zraziki z mięsa mielonego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zraziki-z-miesa-mielonego5-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 40 dkg |
cebula | 1/2 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
pieprz | do smaku |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | 3 łyżki |
wędzonka | wiejska 4 duże plastry |
ogórek kiszony | 1 duża sztuka |
ser wędzony | topiony 50 g |
olej do smażenia | |
Przyprawa do mięs Prymat | 2 łyżeczki |
kostka mięsna | 1 sztuka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: