Składniki:
cebula | 2 sztuki |
szalotka | 1 sztuka |
wędzony boczek | 6 plasterków |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 2 ziarenka |
bulion wołowy | 750 ml |
pieprz | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
wołowina | 3 (zrazowe) |
podgrzybki | 200 g |
cebula | 2 sztuki |
szalotka | 1 sztuka |
wędzony boczek | 6 plasterków |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 2 ziarenka |
bulion wołowy | 750 ml |
pieprz | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
wołowina | 3 (zrazowe) |
podgrzybki | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: