Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy z piersi z kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zrazy z piersi z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-piersi-z-kurczaka3-2.jpg)
![Krok 2 - Zrazy z piersi z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-piersi-z-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 3 - Zrazy z piersi z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-piersi-z-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 4 - Zrazy z piersi z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-piersi-z-kurczaka0-2.jpg)
pierś kurczaka | 6 plastrówq |
papryka | 6 kawałków |
ogórek | 3 sztuki |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | do smaku |
musztarda | do natarcia |
olej | do smażenia |
jajko | 2 do panierki |
pieprz | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
szynka | 6 plasterków |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: