Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy z porem i jabłkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zrazy z porem i jabłkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-porem-i-jablkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Zrazy z porem i jabłkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-porem-i-jablkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Zrazy z porem i jabłkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-porem-i-jablkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Zrazy z porem i jabłkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-porem-i-jablkiem4-2.jpg)
łopatka bez kości | 75 dag |
por | 1/2 |
jabłko | 1 |
sól | |
pieprz | |
szynka parmeńska | |
musztarda dijon | |
przyprawa do potraw Kucharek | |
masło | 1 łyżka |
bulion | 1/2 l |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: