Składniki:
mięso wieprzowe | 75 dkg |
ogórek konserwowy | 3 szt |
szpinak | 15 dkg |
szynka | 10 dkg |
sos czosnkowy | 3 łyż |
musztarda | 3 łyż |
cebula | 2 szt |
olej | |
śmietana | 50 ml |
koncenrat pomidorowy | 1 mały |
cukier, sól, pieprz | |
twaróg | 10 ml |
mięso wieprzowe | 75 dkg |
ogórek konserwowy | 3 szt |
szpinak | 15 dkg |
szynka | 10 dkg |
sos czosnkowy | 3 łyż |
musztarda | 3 łyż |
cebula | 2 szt |
olej | |
śmietana | 50 ml |
koncenrat pomidorowy | 1 mały |
cukier, sól, pieprz | |
twaróg | 10 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: