Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy zawijane ze schabu w cebuli :
Podawać z kaszą .
1 średniej wielkości korniszon przekrojony na ćwiartki,4 paski skórki z razowca ( długości takiej by mieściła się na kotlecie ) | |
4 płaskie łyżeczki musztardy francuskiej z całymi ziarnami gorczycy,mielony pieprz ,sól,4 średniej wielkości cebule ,4 łyżki mąk | |
wędzonka | 4 łyżki (drobno pokrojonej) |
olej z pestek winogron | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
kostka mięsna | 1 szt. |
kotlety schabowe | 4 szt. (duże) |
słonina | 4 paseczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: