Przepis i sposób przygotowania na: Zupa brokułowo-ziemniaczana z wolnowaru
2. Zupę dzielimy na dwie części. Jedną część miksujemy z serem feta. Ponownie łączymy obie części zupy i dokładnie mieszamy.
Pyszny krem brokułowo-ziemniaczany z wolnowaru. Bardzo treściwa i pożywna. Polecam!
duży brokuł | 1 sztuka |
bulion warzywny | 1,2 litra |
ser feta | 20 g |
kwiat muszkatu | 0,5 łyżeczki |
sól | 0,5 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
ziemniaki | 500 gramów |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: