Składniki:
szczypiorek | |
cebula biała | |
jabłko | |
sól | |
pieprz | |
chrzan | 1\\2 szklanki |
śmietana 12% | 400 ml |
woda | 1\\2 l. |
oliwa | 2 łyżki |
serek topiony z łosoiem | |
kabanos | 150 g z łososia |
szczypiorek | |
cebula biała | |
jabłko | |
sól | |
pieprz | |
chrzan | 1\\2 szklanki |
śmietana 12% | 400 ml |
woda | 1\\2 l. |
oliwa | 2 łyżki |
serek topiony z łosoiem | |
kabanos | 150 g z łososia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: