Przepis i sposób przygotowania na: Zupa gulaszowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-gulaszowa198-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-gulaszowa199-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-gulaszowa200-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-gulaszowa201-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-gulaszowa202-2.jpg)
![Krok 6 - Zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-gulaszowa203-2.jpg)
![Krok 7 - Zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-gulaszowa197-2.jpg)
łopatka bez kości | 1,5 kg |
pieczarki | 50 dag |
papryka czerwona | 3 szt |
cebula | 1 duża |
mąka | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 3 łyzki |
natka pietruszki | 3 łyżki |
ketchup | 3 łyzki |
pieprz | |
papruka mielona ostra | |
bulion wołowy | 2,5 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: