Składniki:
pierś z kurczka | 20 dag |
masło | 2 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
bulion drobiowy | 1 litr |
marchewka | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
kalafior | 20 dag |
szczaw | 1/2 słoiczka |
posiekana zielenina | 2 łyżki |
ziemniaki | 20 dag |
sól | do smaku |
pierś z kurczka | 20 dag |
masło | 2 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
bulion drobiowy | 1 litr |
marchewka | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
kalafior | 20 dag |
szczaw | 1/2 słoiczka |
posiekana zielenina | 2 łyżki |
ziemniaki | 20 dag |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: