Przepis i sposób przygotowania na: Zupa-krem malinowo rabarbarowy z miodem i słonymi pestkami słonecznika
Kroki postępowania
Wkładamy do saganka podlewamy 50 ml wody i gotyjemy na małym ogniu pod przykryciem do miękkości.
![Krok 1 - Zupa-krem malinowo rabarbarowy z miodem i słonymi pestkami słonecznika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-krem-malinowo-rabarbarowy-z-miodem-i-slonymi-pestkami-slonecznika1-2.jpg)
Dosypujemy 4 łyżeczki solonych pestek słonecznika. Mieszanka posłuży nam do posypania kremu.
![Krok 2 - Zupa-krem malinowo rabarbarowy z miodem i słonymi pestkami słonecznika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-krem-malinowo-rabarbarowy-z-miodem-i-slonymi-pestkami-slonecznika2-2.jpg)
Do ugotowanego rabarbaru dodajemy miód i całość lekko blendujemy.
Rabarbar przelewamy do galaretki ,mieszamy.
Przekładamy na półmiski i posypujemy przygotowaną mieszanką.
![Krok 3 - Zupa-krem malinowo rabarbarowy z miodem i słonymi pestkami słonecznika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-krem-malinowo-rabarbarowy-z-miodem-i-slonymi-pestkami-slonecznika3-2.jpg)