Przepis i sposób przygotowania na: Zupa krem z pieczonego patisona
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa krem z pieczonego patisona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-krem-z-pieczonego-patisona1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa krem z pieczonego patisona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-krem-z-pieczonego-patisona2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa krem z pieczonego patisona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-krem-z-pieczonego-patisona3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa krem z pieczonego patisona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-krem-z-pieczonego-patisona4-2.jpg)
patison | 1 kg |
marchew | 1 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
czosnek ząbki | 2 szt |
ziemniak | 1 szt |
bulion warzywny | 1 litr |
Kurkuma mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1 szczypta |
oregano | 1 szczypta |
olej | 1 łyżka |
sól i pieprz | |
natka pietruszki | 1 łyżka |
chleb czerstwy | 3 kromki |
ząbek czosnku | |
olej | 1 łyżeczka |
oregano | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: