Przepis i sposób przygotowania na: Zupa meksykańska z klopsikami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa meksykańska z klopsikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-meksykanska-z-klopsikami12-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa meksykańska z klopsikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-meksykanska-z-klopsikami13-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa meksykańska z klopsikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-meksykanska-z-klopsikami14-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa meksykańska z klopsikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-meksykanska-z-klopsikami15-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa meksykańska z klopsikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-meksykanska-z-klopsikami16-2.jpg)
kości wieprzowe | 2 szt |
mięso mielone | 500 g |
cebula | 1 SZT |
koncentrat pomidorowy | 2-3 łyżki |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
soja | 1 puszka |
czosnek | 3-4 ząbki |
kostka rosołowa | 1 szt (opcjonalnie) |
olej | 2 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: