Składniki:
ryby morskie | 75 dag |
bulion | 1 l |
oliwa | 1/4 szklanka |
ziele angielskie | |
wino białe wytrawne | 1 szklanka |
cebula | 1 sztuka |
por | 1 sztuka |
Liść laurowy suszony Prymat | |
czosnek | 2 ząbki |
sól do smaku | |
natka pietruszki |
ryby morskie | 75 dag |
bulion | 1 l |
oliwa | 1/4 szklanka |
ziele angielskie | |
wino białe wytrawne | 1 szklanka |
cebula | 1 sztuka |
por | 1 sztuka |
Liść laurowy suszony Prymat | |
czosnek | 2 ząbki |
sól do smaku | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: