Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa11-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa12-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa13-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa14-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa15-2.jpg)
![Krok 6 - Zupa pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa16-2.jpg)
ziemniaki | 450 g |
pieczarki | 300 g |
cebula | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
seler korzeniowy | 1/2 szt mała |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 3 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz biały mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
śmietana | 3 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1/2 łyżeczki |
kości | 200 g |
woda | 2,5 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: