Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA PIECZARKOWA Z TYMIANKIEM
Kroki postępowania
![Krok 1 - ZUPA PIECZARKOWA Z TYMIANKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa-z-tymiankiem1-2.jpg)
![Krok 2 - ZUPA PIECZARKOWA Z TYMIANKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa-z-tymiankiem2-2.jpg)
![Krok 3 - ZUPA PIECZARKOWA Z TYMIANKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa-z-tymiankiem3-2.jpg)
![Krok 4 - ZUPA PIECZARKOWA Z TYMIANKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa-z-tymiankiem0-2.jpg)
łopatka bez kości | 1/2 kg |
pieczarki | 1/2 kg |
marchewka | 2 szt |
seler | 1/4 szt |
por | 1/3 szt |
ziemniaki | 3 szt |
śmietana 18 proc | 4-5 łyżek |
masło klarowane | 2 łyżki |
cebula | 1 szt |
przyprawa do potraw Kucharek | 1 łyżka |
woda | 3 litry |
szczypiorek | 2-3 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1-2 szt |
tymianek | 1 łyżka |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: