Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowa (wersja bez mięsa)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa pomidorowa (wersja bez mięsa) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pomidorowa-wersja-bez-miesa1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa pomidorowa (wersja bez mięsa) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pomidorowa-wersja-bez-miesa2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa pomidorowa (wersja bez mięsa) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pomidorowa-wersja-bez-miesa3-2.jpg)
pomidory krojone z puszki | 400 gramów |
sól i pieprz | |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyźeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
marchewka | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
natka pietruszki | pół pęczka |
seler | połówka |
makaron świderki | 250 gramów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: