Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowa z porem i miętą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa pomidorowa z porem i miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pomidorowa-z-porem-i-mieta1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa pomidorowa z porem i miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pomidorowa-z-porem-i-mieta2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa pomidorowa z porem i miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pomidorowa-z-porem-i-mieta3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa pomidorowa z porem i miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pomidorowa-z-porem-i-mieta4-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa pomidorowa z porem i miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pomidorowa-z-porem-i-mieta5-2.jpg)
![Krok 6 - Zupa pomidorowa z porem i miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pomidorowa-z-porem-i-mieta6-2.jpg)
kości schabowe | 700 g |
marchew | 1-2 szt |
pietruszka | 1 szt |
por (biała część) | 1 szt |
sól i pieprz | |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
makaron | do podania - dowolny |
mięta świeża siekana | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: