Składniki:
ryba | 1 kg |
cebula | 2 sztuki |
czosnek | 3 ząbki |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
makaron nitki | |
oliwa | 3 łyżki |
białe wino | |
sól | |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | |
sok z cytryny | |
natka pietruszki | 1/2 pęczek |
bulion warzywny | 2 l |
ryba | 1 kg |
cebula | 2 sztuki |
czosnek | 3 ząbki |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
makaron nitki | |
oliwa | 3 łyżki |
białe wino | |
sól | |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | |
sok z cytryny | |
natka pietruszki | 1/2 pęczek |
bulion warzywny | 2 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: