Przepis i sposób przygotowania na: Zupa rybno-grzybowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa rybno-grzybowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-rybno-grzybowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa rybno-grzybowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-rybno-grzybowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa rybno-grzybowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-rybno-grzybowa3-2.jpg)
dorsz | 1 sztuka |
grzyby suszone | 7 sztuk |
makaron łazanki | 1/4 opakowania |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
por (biała część) | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
koperek | 1 pęczek |
szczypiorek | 1 pęczek |
ocet winny | 1 łyżeczka |
sól | 1/2 łyżki |
Pieprz biały mielony Prymat | 2 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: