Przepis i sposób przygotowania na: Zupa szczawiowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa szczawiowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-szczawiowa62-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa szczawiowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-szczawiowa65-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa szczawiowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-szczawiowa63-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa szczawiowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-szczawiowa64-2.jpg)
cebula | 1 sztuka |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | kawałek |
por | kawałek |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | kilaka ziaren |
żeberka wędzone | 0,5 kilograma |
śmietana 18 proc | 1 szklanka |
mąka pszenna | 3 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
jajko ugotowane na twardo | 5-6 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: