Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z cukinią , fasolką i dynią
Kroki postępowania
Przyprawić pieprzem ,imbirem do smaku .
żółta fasolka szparagowa | 300 g |
miąższ z dyni | 200 g |
cukinie małe | 1 szt |
kości | 250 g |
marchewka | 1-2 szt |
pietruszka | 1 szt |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
ziele angielskie | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
śmietana | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
ziemniaki | 3 szt |
woda | 1,5 litra |
Imbir mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: