Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z czerwonej fasoli
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa z czerwonej fasoli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-czerwonej-fasoli1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa z czerwonej fasoli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-czerwonej-fasoli2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa z czerwonej fasoli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-czerwonej-fasoli3-2.jpg)
fasola czerwona | 1 szklanka |
woda | 2 litry |
marchewka | 1 sztuka |
pietruszka | 1/2 sztuki |
seler korzeniowy | kawałeczek |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
czosnek | 4 ząbki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
natka pietruszki |
masło | 1 łyżka |
mąka pszenna | 2 łyżki |
woda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: