Składniki:
woda | 1,5 litra |
fasolka szparagowa | 3 garście |
pieczarki | 6 szt |
tłuszcz | |
pomidory | 2 szt |
groszek konserwowy | 2 łyżki |
śmietana | 2/3 szklanki |
mąka | 1 łyżka |
natkka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
przyprawa do zup |
woda | 1,5 litra |
fasolka szparagowa | 3 garście |
pieczarki | 6 szt |
tłuszcz | |
pomidory | 2 szt |
groszek konserwowy | 2 łyżki |
śmietana | 2/3 szklanki |
mąka | 1 łyżka |
natkka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
przyprawa do zup |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: