Składniki:
2 l wody | |
1/3 małej kapusty włoskiej | |
1 cebula | |
1 ząbek czosnku | |
1 marchewka | |
1 korzeń pietruszki | |
1/3 małego selera | |
1 łyżka czubrycy zielonej | |
sól | |
pieprz | |
olej rzepakowy | |
100 g makaronu |
2 l wody | |
1/3 małej kapusty włoskiej | |
1 cebula | |
1 ząbek czosnku | |
1 marchewka | |
1 korzeń pietruszki | |
1/3 małego selera | |
1 łyżka czubrycy zielonej | |
sól | |
pieprz | |
olej rzepakowy | |
100 g makaronu |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: