Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z kasza jęcznienną i fasolką adzuki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa z kasza jęcznienną i fasolką adzuki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-kasza-jecznienna-i-fasolka-adzuki1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa z kasza jęcznienną i fasolką adzuki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-kasza-jecznienna-i-fasolka-adzuki2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa z kasza jęcznienną i fasolką adzuki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-kasza-jecznienna-i-fasolka-adzuki3-2.jpg)
fasola | 1 szklanka |
kasza jęczmienna | 1 szklanka |
mięso wieprzowe | 500 g |
kiełbasa | 100 g |
cebula | 1 szt |
czosnek ząbki | 2 ząbki |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | 1/4 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 2-3 szt |
Owoc jałowca cały Prymat | 1 łyżeczka |
Majeranek suszony Prymat | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: