Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z soczewicy
pokrojony w kostkę boczek i przesmażony. Przed podaniem dekorujemy koperkiem i kilkoma kawałkami ziemniaków.
soczewica czerwona | 3 szklanki |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 3 ząbki |
ziemniaki | 6 sztuk |
marchew | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
rosół warzywny | 2 litry |
żeberka wieprzowe | 2 sztuki |
boczek wędzony | 4 plasterki |
masło | 1 łyżka |
koperek | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: