Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z zielonych szparagów i dymki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa z zielonych szparagów i dymki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-zielonych-szparagow-i-dymki1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa z zielonych szparagów i dymki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-zielonych-szparagow-i-dymki2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa z zielonych szparagów i dymki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-zielonych-szparagow-i-dymki3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa z zielonych szparagów i dymki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-zielonych-szparagow-i-dymki4-2.jpg)
szparagi zielone | 40 dag |
dymki ze szczypiorkiem | 2-3 sztuki |
masło | 3 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżka czubata |
serek topiony | 10 dag |
bulion drobiowy | 1 litr |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
grzanki | do posypania |
szczypiorek | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: