Przepis i sposób przygotowania na: Żurawinowe schabowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Żurawinowe schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podwojne-klopoty-drink0-2.jpg)
![Krok 2 - Żurawinowe schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurawinowe-schabowe1-2.jpg)
![Krok 3 - Żurawinowe schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurawinowe-schabowe2-2.jpg)
![Krok 4 - Żurawinowe schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurawinowe-schabowe0-2.jpg)
kotlety schabowe | 6 sztuka |
żurawina | 300 g |
natka pietruszki | 2 łyżeczka |
cukier | do smaku |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
oliwa | 1 łyżka |
szynka konserwowa | 4 plaster |
jajko | 2 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do smaku |
ser żółty | 3 plaster |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: