Przepis i sposób przygotowania na: Żurek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek113-2.jpg)
![Krok 2 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek114-2.jpg)
![Krok 3 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek115-2.jpg)
![Krok 4 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek116-2.jpg)
![Krok 5 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek117-2.jpg)
![Krok 6 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek118-2.jpg)
![Krok 7 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek119-2.jpg)
![Krok 8 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek120-2.jpg)
![Krok 9 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek121-2.jpg)
zakwas | 600 ml |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 2 szt |
por | 1 |
cebula | 1 |
boczek wędzony | 150 g |
kiełbasa biała | 5 szt |
podgrzybki | 1 garść suszone |
Majeranek suszony Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | kilka szt |
ząbek czosnku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: