Składniki:
wywar warzywny | 2 l |
kiełbasa biała | 3 |
boczek wędzony | 2 plastry |
ziemniaki | 4 |
cebula | 1 |
marchew | |
czosnek | 1 ząbek |
jajko | 2 |
chrzan tarty | |
żur | 0,5 l |
Liść laurowy suszony Prymat | |
śmietana | |
ziele angielskie | |
majeranek | |
sól | |
pieprz |
wywar warzywny | 2 l |
kiełbasa biała | 3 |
boczek wędzony | 2 plastry |
ziemniaki | 4 |
cebula | 1 |
marchew | |
czosnek | 1 ząbek |
jajko | 2 |
chrzan tarty | |
żur | 0,5 l |
Liść laurowy suszony Prymat | |
śmietana | |
ziele angielskie | |
majeranek | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: