Składniki:
zakwas do żurku | 1/2 litra |
kiełbasa biała | 5 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt. |
ziele angielskie | 5 szt. |
boczek wędzony | 30 dag |
majeranek | 3 łyżki |
sól, pieprz | do smaku |
żurek śląski | 2 op. |
Wywar: | 1,5 (z mięs do pasztetu) |
zakwas do żurku | 1/2 litra |
kiełbasa biała | 5 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt. |
ziele angielskie | 5 szt. |
boczek wędzony | 30 dag |
majeranek | 3 łyżki |
sól, pieprz | do smaku |
żurek śląski | 2 op. |
Wywar: | 1,5 (z mięs do pasztetu) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: