Składniki:
płaty śledziowe solone | 4 szt |
ogórki konserwowe | 2 szt |
Zalewa: | według potrzeb |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
wywar warzywny | do galaretki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 1 szt |
pieprz | do smaku |
płaty śledziowe solone | 4 szt |
ogórki konserwowe | 2 szt |
Zalewa: | według potrzeb |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
wywar warzywny | do galaretki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 1 szt |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: